SOBRE NOSALTRES

Som una empresa fundada el 2004 especialitzada en l’envasat, manipulat i condicionat de productes cosmètics i de perfumeria per a tercers.

La nostra empresa, amb més de 2.500 m2 de superfície, està situada a Gualba (Barcelona), a 50 km de Barcelona.

Comptem amb l’autorització de
l’Agencia Espanyola del Medicament i Producte Sanitari i amb el certificat ECOCERT COSMOS ORGANIC.

16

ANYS D'EXPERIÈNCIA

2.500

m2 INSTAL·LACIONS

ELS NOSTRES VALORS

Flexibilitat i orientació
al client

Confiança

Responsabilitat i
sostenibilitat

Integritat

Innovació i millora

Qualitat

FLEXIBILITAT I ORIENTACIÓ AL CLIENT: Centrem el nostre esforç en la satisfacció del client, aportant solucions efectives, competitives, innovadores, creatives, flexibles i de qualitat. Ens adaptem als requisits del client combinant la personalització amb la versatilitat.

CONFIANÇA: Respectem als nostres col·laboradors, als nostres clients i els tractem tal com volem ser tractats. Tenim confiança en la capacitat i bones intencions de cadascú. Creiem que la gent treballa millor sobre una base de confiança.

RESPONSABILITAT I SOSTENIBILITAT: Les nostres operacions es basen en l’ús sostenible dels recursos naturals. Avaluem l’impacte mediambiental de les nostres activitats i instal·lacions per promoure l’eficiència energètica i l’ús dels millors productes i tecnologies disponibles per protegir el medi ambient.

INTEGRITAT: Actuem amb professionalitat, integritat moral, lleialtat i respecte a les persones, compromesos decididament amb la seguretat i salut laboral promovent una cultura de treball acord a les normatives vigents. Amb la sinceritat, aportem transparència a través dels nostres actes, entre nosaltres, amb els nostres clients i amb els nostres proveïdors. Volem que hi hagi coherència entre el que expressem i el que realitzem.

INNOVACIÓ I MILLORA: Promovem millores contínues en tots els processos de la creació i desenvolupament dels nostres productes, així com d’innovació per assolir la màxima qualitat. Analitzem contínuament els processos per facilitar respostes àgils i eficients a les necessitats del mercat.

QUALITAT: La nostra reputació d’excel·lència com envasadors a tercers ha possibilitat que gaudim de la confiança de tots els nostres clients. Per a nosaltres, la qualitat implica un desafiament de millora continua per oferir els millors processos.

CONTACTA AMB NOSALTRES

  • C/ Torrent de Can Dansa, Nau 1-B (Pol Industrial Gualba de Baix) 08474 - GUALBA
  • 937 318 866 / 679 223 148
  • administracion@maenco.es